Aula

Uitvaartcentrum Henschoten beschikt over een grote aula voor een afscheidsbijeenkomst en aangrenzende koffieruimte en biedt zitplaats aan 140 personen. Via een flexibele tussenwand kan deze ruimte worden uitgebreid tot maximaal 200 zitplaatsen.

Er is gekozen voor een warmrode kleur en zorgvuldig gekozen materialen, waardoor er een sfeervolle en intieme sfeer hangt. De aula kan uiteraard ook gebruikt worden, wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de begraafplaats.

  • Geschikt voor 140 personen
  • Uitbreidbaar tot maximaal 200 personen

Opbaarruimtes

Rust en privacy is in de bijzondere periode van afscheid nemen heel belangrijk.

Het rouwcentrum beschikt over een algemene opbaarruimte waar men op afspraak afscheid kan nemen en over een 24-uurs kamer. Deze ruimte heeft een aparte privé ingang. Met een sleutelkaart heeft u 24 uur per dag -in alle rust- toegang (DVD speler, eigen toilet en een pantry voor koffie / thee aanwezig).

Gedurende de opbaarperiode kunt u op elk gewenst moment bij uw dierbare zijn. De rouwkamer kan worden ingericht met persoonlijke spullen.

  • Opbaarruimte en 24-uurskamer

  • Rouwkamer met persoonlijke spullen

Beeld & Geluid

Een projectiescherm kan tijdens de plechtigheid beeld en geluid weergeven. Wilt u een foto-of filmpresentatie afspelen? Via beamer, DVD of CD kunt u foto’s, muziek of filmmateriaal tonen. In de aula staat een orgel van het merk Eminent, een prachtig orgel met uitvoerige registratie en trekregisters.

De aula beschikt over een zogeheten ringleiding. Dankzij dit systeem kunnen slechthorende personen de bijeenkomst goed volgen.

  • CD- en DVD-speler aanwezig

  • Fotomateriaal tonen via de beamer

Plattegrond

Hieronder vindt u een plattegrond van de begraafplaats. Deze is tevens te downloaden via de button.